Βιτρίνα Ταμείου Plexiglass 3 Επιπέδων Με 3 Μαύρους Δίσκους 29×35εκ VIT06-3P

Κωδικός προϊόντος: VIT06-3P

248.99

Κατόπιν παραγγελίας σε 8-10 εργάσιμες

308.75

(τιμή με φ.π.α.)

Κατόπιν παραγγελίας σε 8-10 εργάσιμες

Αποστολή προϊόντων

Τα προϊόντα αποστέλλονται σε ολόκληρη την Ελλάδα με δύο τρόπους ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας σου:

  • Με courier για παραγγελίες 0-5 kg, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 1-2 εργάσιμες ημέρες.
  • Με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία για παραγγελίες από 5kg και πάνω, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 2-3 εργάσιμες ημέρες.
  • Με μεταφορική εταιρεία της δική σας επιλογής. Σε αυτή την περίπτωση η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μεταφορά μέχρι το πρακτορείο της εταιρείας που επιλέξατε.

Περιγραφή

Η βιτρίνα ταμείου plexiglass είναι μια πρακτική και λειτουργική λύση για την παρουσίαση των προϊόντων σας. Αποτελείται από διάφανες επιφάνειες από plexiglass που εξασφαλίζουν μια άριστη οπτική προβολή των προϊόντων σας. Διαθέτει επίσης τρεις μαύρους δίσκους plexiglass που μπορούν να συρθούν προς τα έξω για ευκολότερη προβολή και πρόσβαση. Αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για ξενοδοχεία και μπουφέδες που θέλουν να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους με στυλ και ευκολία.

Χαρακτηριστικά

Μήκος

Πλάτος

Τεμάχια/Συσκευασία

Υλικό

Ύψος

Σχετικά με το Brand

GaribaldiΗ Garibaldi, δημιουργημένη το 1962 από τον Νικόλαο Γαριβάλδη, εξελίχθηκε από την παραγωγή διαφημιστικών κατασκευών με plexiglass σε παγκόσμιο κατασκευαστή food display προϊόντων. Οι γιοι του ιδρυτή, επεκτείνοντας την επιχείρηση, ανακάλυψαν την ανάγκη που υπήρχε στην αγορά για πολυμορφικά προϊόντα εστίασης, καθιστώντας το plexiglass ιδανικό υλικό για αυτήν τη δουλειά. Η εταιρεία έφερε καινοτομίες στους διανεμητές δημητριακών για μπουφέδες, και έτσι καθιερώθηκε παγκοσμίως. Σήμερα είναι γνωστή για την ποικιλία προϊόντων υψηλής ποιότητας σε πλαστικά υλικά και ανοξείδωτο χάλυβα, εξυπηρετώντας τους κλάδους Ho.Re.Ca., λιανικής και βιομηχανίας τροφίμων. Η Garibaldi διακρίνεται για τα ειδικά projects της και διατηρεί ένα ευρύ πελατολόγιο, ενισχύοντας την ανάπτυξή της με βάση την ικανοποίηση του πελάτη.