Η πληρωμή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους.

Τραπεζική κατάθεση

Η πληρωμή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με κατάθεση σε έναν από τους δύο δύο παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

   EUROBANK

      Αρ.Λογ/σμού: 0026.0257.25.0200909725

      IBAN Λογ/σμού: GR6302602570000250200909725

      BIC/SWIFT: ERBKGRAA

    ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

      Αρ.Λογ/σμού: 5228-029631-696

      IBAN Λογ/σμού: GR7901722280005228029631696

      BIC/SWIFT:PIRBGRAA

Όνομα Δικαιούχου Εξοπλισμοί Sun Equip ΑΕΒΕ

Πιστωτική/χρεωστική κάρτα Visa, MasterCard, American Express

Χρησιμοποιώντας την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα σας δίνουμε την δυνατότητα να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Μέσα από τη νέα δυναμική πλατφόρμα της σελίδας μας παρέχουμε δωρεάν την υπηρεσία πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας.

PayPal

H υπηρεσία PayPal είναι μια ασφαλής και χρηστική μέθοδος πληρωμών και μεταφοράς χρημάτων. Κάθε χρήστης δημιουργεί εφάπαξ ένα ιδιωτικό προφίλ στο οποίο «κουμπώνει» τις κάρτες και τα στοιχεία για τις πληρωμές του. Έτσι, δεν χρειάζεται να εισάγει κάθε φορά τα στοιχεία της κάρτας του στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Αρκεί να πατήσει την επιλογή πληρωμής μέσω PayPal και να συνδεθεί με το Όνομα Χρήστη (username) και τον Κωδικό (password) που επέλεξε κατά την εγγραφή του στην υπηρεσία. Το Όνομα Χρήστη και ο Κωδικός του PayPal δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να συγχέονται ως έννοιες με το Όνομα Χρήστη και τον Κωδικό του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Revolut

Η Revolut είναι μία διαδικτυακή τραπεζική υπηρεσία που σας επιτρέπει να έχετε έναν ηλεκτρονικό τραπεζικό λογαριασμό-πορτοφόλι που χειρίζεστε με το κινητό σας τηλέφωνο (Android, i-Phone). Μεταφέροντας άμεσα χρήματα από κάποιο «φυσικό» τραπεζικό λογαριασμό στη Revolut μπορείτε να πραγματοποιείτε συναλλαγές μέσω διαδικτύου, να έχετε καταγραφή των δαπανών σας, ακόμα και να αποκτήσετε μία κανονική χρεωστική κάρτα για αγορές online. Για εξοφλήσετε μία παραγγελία στο Costos μέσω Revolut απλά επιλέξετε τον αντίστοιχο τρόπο πληρωμής και επιβεβαιώστε τη συναλλαγή στο κινητό σας τηλέφωνο.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν υποστηρίζεται η αντικαταβολή ως τρόπος πληρωμής.