Σχετικά με εμάς

Η COSTOS SA αποτελεί ένα πρωτοπόρο όνομα στην ελληνική αγορά επαγγελματικού εξοπλισμού. Από το 1991, η εταιρεία έχει εξελιχθεί σε μία από τις πιο αξιόλογες σε πωλήσεις εταιρείες στην Ελλάδα, διακρίνοντας τον εαυτό της με την ποιότητα και την ποικιλία των προϊόντων της. Με ένα έμπειρο υπόβαθρο στην αγορά, η COSTOS SA έχει καταστήσει την ίδια της την εταιρεία ως σύμβολο καινοτομίας και εξειδίκευσης, αναπτύσσοντας ένα εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς.

Η επιτυχία της εταιρείας βασίζεται στην αφοσίωσή της στην ανάπτυξη και τη διάθεση προϊόντων που πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές, συνδυάζοντας την τεχνογνωσία με την προσβασιμότητα. Τον Απρίλιο του 2022, η COSTOS SA έγραψε ένα ακόμα κεφάλαιο στην ιστορία της, πραγματοποιώντας τη μεγαλύτερη επένδυση που έχει γίνει ποτέ στον κλάδο του επαγγελματικού εξοπλισμού στην Ελλάδα. Τα εγκαίνια του καταστήματος Cash & Carry Costos στη Θεσσαλονίκη ήταν ένα μεγαλειώδες γεγονός, καθώς στον χώρο των 4.500 τετραγωνικών μέτρων παρουσιάστηκε η μεγαλύτερη συλλογή επαγγελματικού εξοπλισμού στην χώρα. Με περισσότερους από 70.000 κωδικούς προϊόντων, το κατάστημα αυτό έχει θέσει νέα πρότυπα στην αγορά, προσφέροντας ανταγωνιστικές τιμές και μια πληθώρα επιλογών για κάθε επαγγελματία.

Στο κατάστημά μας θα βρεις τα μεγαλύτερα Brands για επαγγελματίες

Στόχος μας: Να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα.

Οι συνεχείς επενδύσεις σε εισαγωγές απευθείας από τα εργοστάσια, σε σύγχρονα μέσα, σε εγκαταστάσεις, σε ανθρώπινο δυναμικό, καθώς και η συνεργασία με επιλεγμένους Οίκους του εξωτερικού οδηγούν στην ανοδική εξέλιξη της εταιρείας.

Η διαδρομή της COSTOS SA είναι απτό παράδειγμα του πώς μια ελληνική επιχείρηση μπορεί να διαπρέψει σε έναν ανταγωνιστικό τομέα όπως αυτός του επαγγελματικού εξοπλισμού. Μέσω της συνεχούς επένδυσης σε ποιότητα, καινοτομία και πελατειακή εξυπηρέτηση, η εταιρεία έχει κατακτήσει την εμπιστοσύνη των πελατών της και έχει εδραιώσει τη θέση της ως ηγέτης στην αγορά. Η επέκταση του δικτύου της και η συνεχής ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών δείχνει τη δέσμευση της COSTOS SA στην παροχή αξίας και ποιότητας, ενισχύοντας την θέση της στην ελληνική αλλά και τη διεθνή αγορά.

Στόχος της εταιρείας είναι να διατηρηθεί ο πρωταγωνιστικός της ρόλος στην ελληνική αγορά αλλά και να χτιστούν μακροχρόνιες & αμοιβαία επωφελείς σχέσεις συνεργασίας με επαγγελματίες στη χώρα και στο εξωτερικό.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας θα σας βοηθήσει να βρείτε τις καλύτερες λύσεις για τον εξοπλισμό της επιχείρησής σας. Η εταιρεία διαθέτει 6.500τμ αποθήκες και μεγάλο απόθεμα, ώστε να υπάρχουν πάντα σε διαθεσιμότητα και οι 70.000 διαφορετικοί κωδικοί προϊόντων σε ποτήρια, πιάτα, επιτραπέζια είδη, είδη bar & καφέ, ξενοδοχειακά είδη, έπιπλα, αναλώσιμα, καθαριστικά και άλλα πολλά, τα οποία μπορείτε να παραλάβετε άμεσα από το κατάστημα Cash & Carry ή από το εξειδικευμένο δίκτυο διανομών που θα τα παραδώσει άμεσα στον χώρο σας!