Μενού
Previous slide
Next slide

Πνευματικά Δικαιώματα

Ο επίσημος δικτυακός τόπος της Costos είναι η ιστοσελίδα https://e-costos.gr/. Σημειώνεται ότι όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του ιστοτόπου https://e-costos.gr/ και είναι υπό την προστασία του ελληνικού και διεθνούς δικαίου.

Απαγορεύεται αυστηρά η αντιγραφή, η μεταφορά, η διανομή, το “κατέβασμα”, η μεταπώληση, η παραπλάνηση του κοινού και η χρησιμοποίηση οποιουδήποτε στοιχείου της ιδιοκτησίας του παρόντος ιστοτόπου. Οποιαδήποτε από τις παραπάνω πράξεις επιτρέπονται μόνο στην περίπτωση της επικοινωνίας με τους κατόχους του https://e-costos.gr/ και μετά από συνεννόηση για συγκεκριμένη και εγκεκριμένη χρήση.

Οι εικόνες, τα λογότυπα και τα ονόματα που δηλώνονται στην ιστοσελίδα και που αντιπροσωπεύουν το https://e-costos.gr/ είναι αποκλειστικά γνωρίσματα και προστατεύονται αυστηρά από τους ελληνικούς νόμους, καθώς και τους διεθνείς, όσον αφορά τα εμπορικά σήματα και την πνευματική ιδιοκτησία.

Συνεπώς, η εμφάνιση των παραπάνω και η εύκολη πρόσβαση σε αυτά μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα https://e-costos.gr/ δεν συνεπάγεται αποδοχή ή έγκριση της χρήσης αυτών σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση.

Καλάθι Αγορών
Σύνδεση

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;

0 Αγαπημένα
0 προϊόντα Καλάθι
Ο λογαριασμός μου
Costos Logo White

Κάνεις νέο μαγαζί ή θέλεις να αναβαθμίσεις τον επαγγελματικό σου χώρο;

Είμαστε εδώ για σένα!

Kλείσε το επαγγελματικό σου ραντεβού στο κατάστημα μας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σε εξυπηρετήσει σε ό,τι θα χρειαστείς!

Πληροφορίες σχετικά με τις δωρεάν αποστολές:

Νομοί Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής: Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 60€ + ΦΠΑ.

Εντός  Αττικής: Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 495€ + ΦΠΑ.

Νησιά και Κύπρος : Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 995€ + ΦΠΑ.