Ακρυλική Κουτάλα Punch 34 Εκατ LPA37-100

Κωδικός προϊόντος: LPA37-100

6.39

Κατόπιν παραγγελίας σε 8-10 εργάσιμες

7.92

(τιμή με φ.π.α.)

Κατόπιν παραγγελίας σε 8-10 εργάσιμες

Αποστολή προϊόντων

Τα προϊόντα αποστέλλονται σε ολόκληρη την Ελλάδα με δύο τρόπους ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας σου:

  • Με courier για παραγγελίες 0-5 kg, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 1-2 εργάσιμες ημέρες.
  • Με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία για παραγγελίες από 5kg και πάνω, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 2-3 εργάσιμες ημέρες.
  • Με μεταφορική εταιρεία της δική σας επιλογής. Σε αυτή την περίπτωση η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μεταφορά μέχρι το πρακτορείο της εταιρείας που επιλέξατε.

Περιγραφή

Η ακρυλική κουτάλα Punch 34 εκατοστών LPA37-100 είναι ένα κομψό και λειτουργικό προϊόν που θα συμπληρώσει τη συλλογή σας με διαφανή επιτραπέζια είδη τροφίμων. Με τον εργονομικό σχεδιασμό και την εύχρηστη λαβή, αυτή η κουτάλα είναι ιδανική για ξενοδοχειακούς μπουφέδες και εκδηλώσεις. Κατασκευασμένη από ακρυλικό υλικό, προσφέρει αντοχή και μεγάλη διάρκεια ζωής. Αυτή η κουτάλα θα προσθέσει μια διακριτική, μοντέρνα πινελιά στο σερβίρισμα των γευμάτων σας.

Χαρακτηριστικά

Brand

Μήκος

Τεμάχια/Συσκευασία

Υλικό

Σχετικά με το Brand

Garibaldi Η Garibaldi, δημιουργημένη το 1962 από τον Νικόλαο Γαριβάλδη, εξελίχθηκε από την παραγωγή διαφημιστικών κατασκευών με plexiglass σε παγκόσμιο κατασκευαστή food display προϊόντων. Οι γιοι του ιδρυτή, επεκτείνοντας την επιχείρηση, ανακάλυψαν την ανάγκη που υπήρχε στην αγορά για πολυμορφικά προϊόντα εστίασης, καθιστώντας το plexiglass ιδανικό υλικό για αυτήν τη δουλειά. Η εταιρεία έφερε καινοτομίες στους διανεμητές δημητριακών για μπουφέδες, και έτσι καθιερώθηκε παγκοσμίως. Σήμερα είναι γνωστή για την ποικιλία προϊόντων υψηλής ποιότητας σε πλαστικά υλικά και ανοξείδωτο χάλυβα, εξυπηρετώντας τους κλάδους Ho.Re.Ca., λιανικής και βιομηχανίας τροφίμων. Η Garibaldi διακρίνεται για τα ειδικά projects της και διατηρεί ένα ευρύ πελατολόγιο, ενισχύοντας την ανάπτυξή της με βάση την ικανοποίηση του πελάτη.