Ακρυλική Κουτάλα 30 Εκατ. LPA36-100

Κωδικός προϊόντος: LPA36-100

5.79

Κατόπιν παραγγελίας σε 8-10 εργάσιμες

7.18

(τιμή με φ.π.α.)

Κατόπιν παραγγελίας σε 8-10 εργάσιμες

Αποστολή προϊόντων

Τα προϊόντα αποστέλλονται σε ολόκληρη την Ελλάδα με δύο τρόπους ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας σου:

  • Με courier για παραγγελίες 0-5 kg, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 1-2 εργάσιμες ημέρες.
  • Με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία για παραγγελίες από 5kg και πάνω, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 2-3 εργάσιμες ημέρες.
  • Με μεταφορική εταιρεία της δική σας επιλογής. Σε αυτή την περίπτωση η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μεταφορά μέχρι το πρακτορείο της εταιρείας που επιλέξατε.

Περιγραφή

Η ακρυλική κουτάλα LPA36-100 είναι ένα κομψό και λειτουργικό προϊόν για το σερβίρισμα τροφίμων. Με μήκος 30 εκατοστά, αυτή η κουτάλα προσφέρει άνετη χρήση με την εργονομική λαβή της. Είναι ιδανική για ξενοδοχεία και μπουφέδες, καθώς προσφέρει την απαραίτητη ποιότητα για τον επαγγελματικό χώρο. Το ακρυλικό υλικό που χρησιμοποιείται είναι διαφανές και προσθέτει στυλ και κομψότητα στον τρόπο που σερβίρετε τα φαγητά σας. Αποτελεί χρήσιμο εργαλείο για κάθε επαγγελματία μπουφέ.

Χαρακτηριστικά

Brand

Μήκος

Τεμάχια/Συσκευασία

Υλικό

Σχετικά με το Brand

GaribaldiΗ Garibaldi, δημιουργημένη το 1962 από τον Νικόλαο Γαριβάλδη, εξελίχθηκε από την παραγωγή διαφημιστικών κατασκευών με plexiglass σε παγκόσμιο κατασκευαστή food display προϊόντων. Οι γιοι του ιδρυτή, επεκτείνοντας την επιχείρηση, ανακάλυψαν την ανάγκη που υπήρχε στην αγορά για πολυμορφικά προϊόντα εστίασης, καθιστώντας το plexiglass ιδανικό υλικό για αυτήν τη δουλειά. Η εταιρεία έφερε καινοτομίες στους διανεμητές δημητριακών για μπουφέδες, και έτσι καθιερώθηκε παγκοσμίως. Σήμερα είναι γνωστή για την ποικιλία προϊόντων υψηλής ποιότητας σε πλαστικά υλικά και ανοξείδωτο χάλυβα, εξυπηρετώντας τους κλάδους Ho.Re.Ca., λιανικής και βιομηχανίας τροφίμων. Η Garibaldi διακρίνεται για τα ειδικά projects της και διατηρεί ένα ευρύ πελατολόγιο, ενισχύοντας την ανάπτυξή της με βάση την ικανοποίηση του πελάτη.