Δίσκος 42×32εκ Αντιολισθητικός Ορθογώνιος Fiberglass 1216PT

Κωδικός προϊόντος: 1216PT

4.69

Εξαντλημένο

5.82

(τιμή με φ.π.α.)

Εξαντλημένο

Αποστολή προϊόντων

Τα προϊόντα αποστέλλονται σε ολόκληρη την Ελλάδα με δύο τρόπους ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας σου:

  • Με courier για παραγγελίες 0-5 kg, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 1-2 εργάσιμες ημέρες.
  • Με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία για παραγγελίες από 5kg και πάνω, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 2-3 εργάσιμες ημέρες.
  • Με μεταφορική εταιρεία της δική σας επιλογής. Σε αυτή την περίπτωση η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μεταφορά μέχρι το πρακτορείο της εταιρείας που επιλέξατε.

Περιγραφή

Ο αντιολισθητικός ορθογώνιος δίσκος fiberglass 1216PT Service έχει διαστάσεις 42×32 εκατοστά. Με την υψηλή ποιότητά του fiberglass υλικού, εξασφαλίζει μηδενικό κίνδυνο ολίσθησης. Αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για σερβίρισμα και σήμανση σε επαγγελματικές κουζίνες, εστιατόρια και ξενοδοχεία. Έρχεται σε κλασικό μαύρο χρώμα που δίνει μια κομψή και διακριτική αίσθηση. Αξιόπιστος και ανθεκτικός, αυτός ο δίσκος θα σας βοηθήσει να διοργανώσετε τον χώρο σας και να παρέχετε ένα ολοκληρωμένο και επαγγελματικό περιβάλλον.

Χαρακτηριστικά

Brand

Χρώμα

Μήκος

Πλάτος

Τεμάχια/Συσκευασία

Υλικό

Σχετικά με το Brand

Η COSTOS SA, με πάνω από τρείς δεκαετίες εξειδίκευσης στον εξοπλισμό επαγγελματικών χώρων, όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, catering, καφέ, bar κ.λπ., αποτελεί μια πρωτοποριακή εισαγωγική, εμπορική και εξαγωγική εταιρία στον τομέα του επαγγελματικού εξοπλισμού εστίασης στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη από το 1991, διακρίνεται για τον κορυφαίο ρόλο της στον κλάδο. Οι σταθερές επενδύσεις σε εισαγωγές από εργοστάσια, σε υψηλής τεχνολογίας μέσα και εγκαταστάσεις, σε έμπειρο προσωπικό, καθώς και η συνεργασία με διακεκριμένους Οίκους του εξωτερικού, έχουν οδηγήσει την εταιρεία σε σταθερή πορεία ανάπτυξης.