Γάντι Σιλικόνης Επαγγελματικό Αντοχής Μαύρο Με Εσωτερική Επένδυση Βαμβάκι 15×38εκ 310099

Κωδικός προϊόντος: 310099

19.58

Κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 εργάσιμες

24.28

(τιμή με φ.π.α.)

Κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 εργάσιμες

Αποστολή προϊόντων

Τα προϊόντα αποστέλλονται σε ολόκληρη την Ελλάδα με δύο τρόπους ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας σου:

  • Με courier για παραγγελίες 0-5 kg, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 1-2 εργάσιμες ημέρες.
  • Με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία για παραγγελίες από 5kg και πάνω, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 2-3 εργάσιμες ημέρες.
  • Με μεταφορική εταιρεία της δική σας επιλογής. Σε αυτή την περίπτωση η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μεταφορά μέχρι το πρακτορείο της εταιρείας που επιλέξατε.

Περιγραφή

Το επαγγελματικό γάντι σιλικόνης αντοχής είναι ένα ανθεκτικό προϊόν για την προστασία των χεριών στην κουζίνα. Με μέγεθος 15×38εκ και μαύρο χρώμα, διαθέτει εσωτερική επένδυση από βαμβάκι για απόλυτη άνεση κατά τη χρήση. Είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη, με ενίσχυση μεταξύ αντίχειρα και δείκτη και αδιάβροχο. Το ευέλικτο υλικό του επιτρέπει εύκολη και ασφαλή μεταχείριση των αντικειμένων και αντέχει σε θερμοκρασίες έως και + 250°C για μέγιστο 15 δευτερόλεπτα. Καθαρίζεται εύκολα με χειροκίνητο πλύσιμο έως 50°C. Κατάλληλο τόσο για δεξιόχειρες όσο και αριστερόχειρες. Ιδανικό για επαγγελματική χρήση στην κουζίνα.

Χαρακτηριστικά

Brand

Μήκος

Πλάτος

Υλικό

Σχετικά με το Brand

Schneider Η Schneider GmbH διακρίνεται ως αποτελεσματικός και ποιοτικός κατασκευαστής στον χώρο της αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής.. Η εταιρεία ιδρύθηκε από τους Helga και Hans Schneider το 1977, τα εργαλεία τους είναι ποιοτικά και ανθεκτικά, έχοντας κατακτήσει τον κλάδο της επαγγελματικής μαγειρικής.