Καπάκι Δοχείου Γαστρονομίας Με Εγκοπή 1/6 Inox 18/0

Κωδικός προϊόντος: 15-1160Ε

Original price was: 1.46€.Current price is: 1.24€.

Κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 εργάσιμες

1.54

(τιμή με φ.π.α.)

Κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 εργάσιμες

Αποστολή προϊόντων

Τα προϊόντα αποστέλλονται σε ολόκληρη την Ελλάδα με δύο τρόπους ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας σου:

  • Με courier για παραγγελίες 0-5 kg, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 1-2 εργάσιμες ημέρες.
  • Με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία για παραγγελίες από 5kg και πάνω, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 2-3 εργάσιμες ημέρες.
  • Με μεταφορική εταιρεία της δική σας επιλογής. Σε αυτή την περίπτωση η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μεταφορά μέχρι το πρακτορείο της εταιρείας που επιλέξατε.

Περιγραφή

Το καπάκι δοχείου γαστρονομίας με εγκοπή 1/6 από ανοξείδωτο ατσάλι 18/0 είναι ιδανικό για να κρατήσετε τα τρόφιμά σας φρέσκα και ασφαλή. Αυτό το καπάκι εφαρμόζει τέλεια σε δοχεία γαστρονομίας GN από ανοξείδωτο ατσάλι 18/0. Η κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι 18/0 του προϊόντος του παρέχει αντοχή και αξιοπιστία στη χρήση. Έχει απλό και λειτουργικό σχεδιασμό που είναι εύκολο να χειριστείτε. Αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή για επαγγελματική και οικιακή χρήση στην κουζίνα σας.

Χαρακτηριστικά

Brand

Μήκος

Πλάτος

Τεμάχια/Συσκευασία

Υλικό

Ύψος

Σχετικά με το Brand

Η COSTOS SA, με πάνω από τρείς δεκαετίες εξειδίκευσης στον εξοπλισμό επαγγελματικών χώρων, όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, catering, καφέ, bar κ.λπ., αποτελεί μια πρωτοποριακή εισαγωγική, εμπορική και εξαγωγική εταιρία στον τομέα του επαγγελματικού εξοπλισμού εστίασης στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη από το 1991, διακρίνεται για τον κορυφαίο ρόλο της στον κλάδο. Οι σταθερές επενδύσεις σε εισαγωγές από εργοστάσια, σε υψηλής τεχνολογίας μέσα και εγκαταστάσεις, σε έμπειρο προσωπικό, καθώς και η συνεργασία με διακεκριμένους Οίκους του εξωτερικού, έχουν οδηγήσει την εταιρεία σε σταθερή πορεία ανάπτυξης.