Καπάκι Δοχείου Γαστρονομίας Με Εγκοπή 1/4 Inox 18/0

Κωδικός προϊόντος: 15-1140Ε

Original price was: 1.99€.Current price is: 1.69€.

Αναμένεται

2.10

(τιμή με φ.π.α.)

Αναμένεται

Αποστολή προϊόντων

Τα προϊόντα αποστέλλονται σε ολόκληρη την Ελλάδα με δύο τρόπους ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας σου:

  • Με courier για παραγγελίες 0-5 kg, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 1-2 εργάσιμες ημέρες.
  • Με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία για παραγγελίες από 5kg και πάνω, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 2-3 εργάσιμες ημέρες.
  • Με μεταφορική εταιρεία της δική σας επιλογής. Σε αυτή την περίπτωση η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μεταφορά μέχρι το πρακτορείο της εταιρείας που επιλέξατε.

Περιγραφή

Το καπάκι δοχείου γαστρονομίας με εγκοπή 1/4 είναι ένα χρήσιμο αξεσουάρ για την κουζίνα σας. Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι 18/0, προσφέροντας μεγάλη αντοχή και αξιοπιστία στη χρήση. Με την εγκοπή του στο καπάκι, μπορείτε εύκολα να αποθηκεύσετε και να μεταφέρετε το δοχείο γαστρονομίας GN σας. Είναι ιδανικό για επαγγελματική χρήση σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, αλλά και για οικιακή χρήση. Πρακτικό και απλό στη χρήση, αυτό το καπάκι θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα φαγητά σας φρέσκα και ασφαλή.

Χαρακτηριστικά

Brand

Μήκος

Πλάτος

Τεμάχια/Συσκευασία

Υλικό

Ύψος

Σχετικά με το Brand

Η COSTOS SA, με πάνω από τρείς δεκαετίες εξειδίκευσης στον εξοπλισμό επαγγελματικών χώρων, όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, catering, καφέ, bar κ.λπ., αποτελεί μια πρωτοποριακή εισαγωγική, εμπορική και εξαγωγική εταιρία στον τομέα του επαγγελματικού εξοπλισμού εστίασης στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη από το 1991, διακρίνεται για τον κορυφαίο ρόλο της στον κλάδο. Οι σταθερές επενδύσεις σε εισαγωγές από εργοστάσια, σε υψηλής τεχνολογίας μέσα και εγκαταστάσεις, σε έμπειρο προσωπικό, καθώς και η συνεργασία με διακεκριμένους Οίκους του εξωτερικού, έχουν οδηγήσει την εταιρεία σε σταθερή πορεία ανάπτυξης.