Καπάκι Δοχείου Γαστρονομίας Με Εγκοπή 1/3 Inox 18/0

Κωδικός προϊόντος: 15-1130Ε

Original price was: 2.34€.Current price is: 1.99€.

Αναμένεται

2.47

(τιμή με φ.π.α.)

Αναμένεται

Αποστολή προϊόντων

Τα προϊόντα αποστέλλονται σε ολόκληρη την Ελλάδα με δύο τρόπους ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας σου:

  • Με courier για παραγγελίες 0-5 kg, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 1-2 εργάσιμες ημέρες.
  • Με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία για παραγγελίες από 5kg και πάνω, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 2-3 εργάσιμες ημέρες.
  • Με μεταφορική εταιρεία της δική σας επιλογής. Σε αυτή την περίπτωση η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μεταφορά μέχρι το πρακτορείο της εταιρείας που επιλέξατε.

Περιγραφή

Το καπάκι δοχείου γαστρονομίας με εγκοπή 1/3 είναι ιδανικό για την κουζίνα σας. Από ανοξείδωτο ατσάλι 18/0, είναι ανθεκτικό και αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες. Η εγκοπή του δοχείου εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση στο περιεχόμενο, ενώ η ασφαλής εφαρμογή του καπακιού διατηρεί τη φρεσκάδα των τροφίμων. Αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για επαγγελματική χρήση σε εστιατόρια, ξενοδοχεία ή καταστήματα εστίασης, αλλά και για οικιακή χρήση.

Χαρακτηριστικά

Brand

Μήκος

Πλάτος

Τεμάχια/Συσκευασία

Υλικό

Ύψος

Σχετικά με το Brand

Η COSTOS SA, με πάνω από τρείς δεκαετίες εξειδίκευσης στον εξοπλισμό επαγγελματικών χώρων, όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, catering, καφέ, bar κ.λπ., αποτελεί μια πρωτοποριακή εισαγωγική, εμπορική και εξαγωγική εταιρία στον τομέα του επαγγελματικού εξοπλισμού εστίασης στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη από το 1991, διακρίνεται για τον κορυφαίο ρόλο της στον κλάδο. Οι σταθερές επενδύσεις σε εισαγωγές από εργοστάσια, σε υψηλής τεχνολογίας μέσα και εγκαταστάσεις, σε έμπειρο προσωπικό, καθώς και η συνεργασία με διακεκριμένους Οίκους του εξωτερικού, έχουν οδηγήσει την εταιρεία σε σταθερή πορεία ανάπτυξης.