Σιφον Σαντιγύς Αλουμινίου 1LT Total Black MPC-100P

Κωδικός προϊόντος: MPC-100P

38.69

Εξαντλημένο

47.98

(τιμή με φ.π.α.)

Εξαντλημένο

Αποστολή προϊόντων

Τα προϊόντα αποστέλλονται σε ολόκληρη την Ελλάδα με δύο τρόπους ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας σου:

  • Με courier για παραγγελίες 0-5 kg, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 1-2 εργάσιμες ημέρες.
  • Με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία για παραγγελίες από 5kg και πάνω, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 2-3 εργάσιμες ημέρες.
  • Με μεταφορική εταιρεία της δική σας επιλογής. Σε αυτή την περίπτωση η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μεταφορά μέχρι το πρακτορείο της εταιρείας που επιλέξατε.

Περιγραφή

Το Σιφον Σαντιγύς Αλουμινίου 1LT Total Black MPC-100P είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας. Αυτό το σιφόνι σόδας/σαντιγύς αλουμινίου θα εξασφαλίσει μια απολαυστική εμπειρία στην παρασκευή φρέσκου σαντιγύ. Με χωρητικότητα 1 λίτρου και εντυπωσιακό σχεδιασμό Total Black MPC-100P, αυτό το σιφόνι παρέχει απόλυτη ευελιξία και εύκολη χρήση. Η αλουμινένια κατασκευή του εξασφαλίζει καταπληκτική αντοχή και μακροχρόνια απόδοση. Απολαύστε κάθε φορά αφράτο και λαχταριστή σαντιγύ με αυτό το αξιόπιστο σιφόνι σαντιγύς αλουμινίου.

Χαρακτηριστικά

Brand

Χωρητικότητα (ML)

Τεμάχια/Συσκευασία

Υλικό

Σχετικά με το Brand

Η COSTOS SA, με πάνω από τρείς δεκαετίες εξειδίκευσης στον εξοπλισμό επαγγελματικών χώρων, όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, catering, καφέ, bar κ.λπ., αποτελεί μια πρωτοποριακή εισαγωγική, εμπορική και εξαγωγική εταιρία στον τομέα του επαγγελματικού εξοπλισμού εστίασης στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη από το 1991, διακρίνεται για τον κορυφαίο ρόλο της στον κλάδο. Οι σταθερές επενδύσεις σε εισαγωγές από εργοστάσια, σε υψηλής τεχνολογίας μέσα και εγκαταστάσεις, σε έμπειρο προσωπικό, καθώς και η συνεργασία με διακεκριμένους Οίκους του εξωτερικού, έχουν οδηγήσει την εταιρεία σε σταθερή πορεία ανάπτυξης.