Μηχανή Ελληνικού 400ml 500W 221-0229

Κωδικός προϊόντος: 221-0229

38.59

Εξαντλημένο

47.85

(τιμή με φ.π.α.)

Εξαντλημένο

Αποστολή προϊόντων

Τα προϊόντα αποστέλλονται σε ολόκληρη την Ελλάδα με δύο τρόπους ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας σου:

  • Με courier για παραγγελίες 0-5 kg, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 1-2 εργάσιμες ημέρες.
  • Με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία για παραγγελίες από 5kg και πάνω, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 2-3 εργάσιμες ημέρες.
  • Με μεταφορική εταιρεία της δική σας επιλογής. Σε αυτή την περίπτωση η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μεταφορά μέχρι το πρακτορείο της εταιρείας που επιλέξατε.

Περιγραφή

Η μηχανή ελληνικού καφέ 400ml 500W 221-0229 σας επιτρέπει να απολαύσετε γρήγορα έναν γευστικό ελληνικό καφέ, με πλούσιο καϊμάκι, σε λιγότερο από 1 λεπτό. Διαθέτει χωρητικότητα έως 400ml, αρκετή για 6 φλιτζάνια καφέ. Είναι εξοπλισμένη με αποσπώμενο μπρίκι και αισθητήρα υπερχείλισης, προσφέροντας αυτόματη διακοπή λειτουργίας. Έχει ηχητική ειδοποίηση για να ενημερώνεστε όταν ο καφές είναι έτοιμος. Το cool touch περίβλημα της εξασφαλίζει ασφαλή χρήση, ενώ η εσωτερική της βάση είναι ανοξείδωτη και περιέχει κρυφό θερμαντικό στοιχείο. Συνοδεύεται από διακόπτη on/off και φωτεινή ένδειξη λειτουργίας, ενώ παρέχει θερμοστάτη ασφαλείας. Η τροφοδοσία της είναι 220-240V~, 50/60Hz και η ισχύς της ανέρχεται στα 500W.

Χαρακτηριστικά

Brand

Τεμάχια/Συσκευασία

Σχετικά με το Brand

Η COSTOS SA, με πάνω από τρείς δεκαετίες εξειδίκευσης στον εξοπλισμό επαγγελματικών χώρων, όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, catering, καφέ, bar κ.λπ., αποτελεί μια πρωτοποριακή εισαγωγική, εμπορική και εξαγωγική εταιρία στον τομέα του επαγγελματικού εξοπλισμού εστίασης στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη από το 1991, διακρίνεται για τον κορυφαίο ρόλο της στον κλάδο. Οι σταθερές επενδύσεις σε εισαγωγές από εργοστάσια, σε υψηλής τεχνολογίας μέσα και εγκαταστάσεις, σε έμπειρο προσωπικό, καθώς και η συνεργασία με διακεκριμένους Οίκους του εξωτερικού, έχουν οδηγήσει την εταιρεία σε σταθερή πορεία ανάπτυξης.