Εταιρικά Νέα

HORECA 2024: Το απόλυτο ραντεβού της ελληνικής φιλοξενίας και εστίασης!

Horeca

Η HORECA, η κορυφαία έκθεση στην Ελλάδα για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των ξενοδοχείων και μονάδων μαζικής εστίασης, είναι ένα σημαντικό γεγονός για την τουριστική βιομηχανία και την ευρύτερη τροφοδοτική αλυσίδα. Η έκθεση, που διοργανώνεται ετησίως, έχει καθιερωθεί ως κεντρικό σημείο συνάντησης για επαγγελματίες από όλο τον κόσμο, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία για δικτύωση, εκμάθηση και επιχειρηματική ανάπτυξη.

Το 2024, η HORECA προβλέπεται να ξεπεράσει τα προηγούμενα ρεκόρ, με 500 εκθέτες και περίπου 70.000 επισκέπτες. Η εκθεσιακή επιφάνεια αναμένεται να φτάσει τα 50.000 τετραγωνικά μέτρα, αντανακλώντας τη σημασία της έκθεσης στον κλάδο. Με ένα εντυπωσιακό προϋπολογισμό 500.000 ευρώ για την προώθησή της, η HORECA αναδεικνύεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό για τους επαγγελματίες του τομέα.

Τομείς όπως ο καφές και τα ροφήματα, το φαγητό, η ξενοδοχειακή επίπλωση, ο εξοπλισμός κουζίνας και εστίασης, καθώς και τεχνολογικές λύσεις και διαδικτυακές υπηρεσίες, θα είναι κεντρικά στην έκθεση. Αυτή η ποικιλία δείχνει την ευρύτητα και την πολυπλοκότητα της σύγχρονης φιλοξενίας και εστίασης.

Οι επισκέπτες της HORECA προέρχονται από διάφορες κατηγορίες, όπως ξενοδοχεία, καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια, και πολλές άλλες σχετικές επιχειρήσεις. Η ποικιλομορφία των επισκεπτών αντανακλά την ευρεία εμβέλεια της έκθεσης και τον αντίκτυπό της σε πολλαπλά τμήματα της αγοράς.

Η έκθεση, που θα διεξαχθεί στο METROPOLITANEXPO, υποστηρίζεται από την FORUM A.E., και μετρά ήδη 17 χρόνια επιτυχημένης διοργάνωσης. Η συνεχής ανάπτυξη και καινοτομία της HORECA αποτελούν μαρτυρία της σημασίας της στην ενίσχυση και ανάπτυξη του τουρισμού και της εστίασης στην Ελλάδα και διεθνώς.

Η εταιρεία μας θα βρίσκεται εκεί και το 2024, στο περίπτερο Hall 02 Stand C33  προκειμένου να προωθήσει τη μεγάλη γκάμα προϊόντων της και να φέρει σε επαφή τους επαγγελματίες της χώρας μας και του εξωτερικού με την ποιότητα και την καινοτομία της.