Γρανίτης Τριγωνικό Λευκό Stand Κάρτας Χωρίς Κάρτα-Συσκ. 3τμχ HMT03-WH

Κωδικός προϊόντος: HMT03-WH

8.69

Κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 εργάσιμες

10.78

(τιμή με φ.π.α.)

Κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 εργάσιμες

Αποστολή προϊόντων

Τα προϊόντα αποστέλλονται σε ολόκληρη την Ελλάδα με δύο τρόπους ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας σου:

  • Με courier για παραγγελίες 0-5 kg, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 1-2 εργάσιμες ημέρες.
  • Με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία για παραγγελίες από 5kg και πάνω, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 2-3 εργάσιμες ημέρες.
  • Με μεταφορική εταιρεία της δική σας επιλογής. Σε αυτή την περίπτωση η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μεταφορά μέχρι το πρακτορείο της εταιρείας που επιλέξατε.

Περιγραφή

Το τριγωνικό λευκό stand κάρτας από γρανίτη HMT03-WH είναι ένας κομψός και πρακτικός τρόπος για να προβάλετε τα προϊόντα και τις τιμές σας. Κατασκευασμένο από βαρύ ακρυλικό γρανίτη, αυτό το stand κάρτας έχει εγκοπές στις δύο πλευρές του, επιτρέποντάς σας να τοποθετήσετε την κάρτα ανάποδα αν επιθυμείτε. Κρατά όλες τις σκληρές κάρτες από χαρτόνι ή πλαστικό σε κάθετη θέση, επιτρέποντάς σας να καλύψετε τις ανάγκες σας για σήμανση και προβολή. Ιδανικό για χρήση στις βιτρίνες σας, αυτό το stand κάρτας προσθέτει μια κομψή και ελκυστική αισθητική στον χώρο σας.

Χαρακτηριστικά

Σχετικά με το Brand

Garibaldi Η Garibaldi, δημιουργημένη το 1962 από τον Νικόλαο Γαριβάλδη, εξελίχθηκε από την παραγωγή διαφημιστικών κατασκευών με plexiglass σε παγκόσμιο κατασκευαστή food display προϊόντων. Οι γιοι του ιδρυτή, επεκτείνοντας την επιχείρηση, ανακάλυψαν την ανάγκη που υπήρχε στην αγορά για πολυμορφικά προϊόντα εστίασης, καθιστώντας το plexiglass ιδανικό υλικό για αυτήν τη δουλειά. Η εταιρεία έφερε καινοτομίες στους διανεμητές δημητριακών για μπουφέδες, και έτσι καθιερώθηκε παγκοσμίως. Σήμερα είναι γνωστή για την ποικιλία προϊόντων υψηλής ποιότητας σε πλαστικά υλικά και ανοξείδωτο χάλυβα, εξυπηρετώντας τους κλάδους Ho.Re.Ca., λιανικής και βιομηχανίας τροφίμων. Η Garibaldi διακρίνεται για τα ειδικά projects της και διατηρεί ένα ευρύ πελατολόγιο, ενισχύοντας την ανάπτυξή της με βάση την ικανοποίηση του πελάτη.