Ποτήρι 41cl Πισίνας Χαμηλό Μαύρο PC PC1088B

Κωδικός προϊόντος: PC1088B

2.99

Αναμένεται 16/03/2024

3.71

(τιμή με φ.π.α.)

Αναμένεται 16/03/2024

Αποστολή προϊόντων

Τα προϊόντα αποστέλλονται σε ολόκληρη την Ελλάδα με δύο τρόπους ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας σου:

  • Με courier για παραγγελίες 0-5 kg, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 1-2 εργάσιμες ημέρες.
  • Με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία για παραγγελίες από 5kg και πάνω, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 2-3 εργάσιμες ημέρες.
  • Με μεταφορική εταιρεία της δική σας επιλογής. Σε αυτή την περίπτωση η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μεταφορά μέχρι το πρακτορείο της εταιρείας που επιλέξατε.

Περιγραφή

Το ποτήρι πισίνας PC PC1088C είναι ιδανικό για την απόλαυση αγαπημένων ποτών στην πισίνα. Μπορεί να πλυθεί είτε στο πλυντήριο πιάτων (σε θερμοκρασία μέχρι 50° C) είτε με το χέρι, χρησιμοποιώντας χλιαρό νερό και μαλακό πανί. Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά και τοποθετείται στο πλύσιμο λεκέδων, χρησιμοποιώντας απορρυπαντικό με pH μεταξύ 5 και 7, ειδικά σχεδιασμένο για συνθετικά υλικά. Ωστόσο, ποτά που περιέχουν γλυκάνισο όπως το Pernod, ούζο και ρακί μπορεί να βλάψουν το υλικό, επομένως προτείνεται να ξεπλένετε το ποτήρι αμέσως μετά τη χρήση.

Χαρακτηριστικά

Brand

Χωρητικότητα (CL)

Τεμάχια/Συσκευασία

Υλικό

Σχετικά με το Brand

Η COSTOS SA, με πάνω από τρείς δεκαετίες εξειδίκευσης στον εξοπλισμό επαγγελματικών χώρων, όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, catering, καφέ, bar κ.λπ., αποτελεί μια πρωτοποριακή εισαγωγική, εμπορική και εξαγωγική εταιρία στον τομέα του επαγγελματικού εξοπλισμού εστίασης στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη από το 1991, διακρίνεται για τον κορυφαίο ρόλο της στον κλάδο. Οι σταθερές επενδύσεις σε εισαγωγές από εργοστάσια, σε υψηλής τεχνολογίας μέσα και εγκαταστάσεις, σε έμπειρο προσωπικό, καθώς και η συνεργασία με διακεκριμένους Οίκους του εξωτερικού, έχουν οδηγήσει την εταιρεία σε σταθερή πορεία ανάπτυξης.