Ποτήρι 20cl Πισίνας Σαμπάνιας PC Άσπρο PC1120W

Κωδικός προϊόντος: PC1120W

2.99

Αναμένεται 16/03/2024

3.71

(τιμή με φ.π.α.)

Αναμένεται 16/03/2024

Αποστολή προϊόντων

Τα προϊόντα αποστέλλονται σε ολόκληρη την Ελλάδα με δύο τρόπους ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας σου:

  • Με courier για παραγγελίες 0-5 kg, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 1-2 εργάσιμες ημέρες.
  • Με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία για παραγγελίες από 5kg και πάνω, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 2-3 εργάσιμες ημέρες.
  • Με μεταφορική εταιρεία της δική σας επιλογής. Σε αυτή την περίπτωση η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μεταφορά μέχρι το πρακτορείο της εταιρείας που επιλέξατε.

Περιγραφή

Το ποτήρι πισίνας PC Άσπρο PC1120W είναι ιδανικό για χρήση στην πισίνα. Έχει χωρητικότητα 20cl και μπορεί να πλυθεί εύκολα στο πλυντήριο πιάτων με θερμοκρασία έως και 50°C. Για πλύσιμο με το χέρι, συνίσταται να πλένετε προσεκτικά με χλιαρό νερό και μαλακό πανί. Αν έχουν προκύψει λεκέδες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απορρυπαντικό με ph μεταξύ 5 και 7, ειδικά σχεδιασμένο για συνθετικά υλικά. Επιπλέον, ποτά που περιέχουν γλυκάνισο όπως το Pernod, ούζο και ρακί μπορούν να βλάψουν το υλικό, οπότε συνίσταται να ξεπλένετε το ποτήρι αμέσως μετά τη χρήση. Το ποτήρι πισίνας PC είναι κατασκευασμένο από πλαστικό και έρχεται σε λευκό χρώμα.

Χαρακτηριστικά

Brand

Χωρητικότητα (CL)

Χρώμα

Τεμάχια/Συσκευασία

Υλικό

Σχετικά με το Brand

Η COSTOS SA, με πάνω από τρείς δεκαετίες εξειδίκευσης στον εξοπλισμό επαγγελματικών χώρων, όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, catering, καφέ, bar κ.λπ., αποτελεί μια πρωτοποριακή εισαγωγική, εμπορική και εξαγωγική εταιρία στον τομέα του επαγγελματικού εξοπλισμού εστίασης στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη από το 1991, διακρίνεται για τον κορυφαίο ρόλο της στον κλάδο. Οι σταθερές επενδύσεις σε εισαγωγές από εργοστάσια, σε υψηλής τεχνολογίας μέσα και εγκαταστάσεις, σε έμπειρο προσωπικό, καθώς και η συνεργασία με διακεκριμένους Οίκους του εξωτερικού, έχουν οδηγήσει την εταιρεία σε σταθερή πορεία ανάπτυξης.