Μεζούρα Bar Κρασιού 18/10 150ml 1722

Κωδικός προϊόντος: 1722

6.99

Αναμένεται

8.67

(τιμή με φ.π.α.)

Αναμένεται

Αποστολή προϊόντων

Τα προϊόντα αποστέλλονται σε ολόκληρη την Ελλάδα με δύο τρόπους ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας σου:

  • Με courier για παραγγελίες 0-5 kg, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 1-2 εργάσιμες ημέρες.
  • Με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία για παραγγελίες από 5kg και πάνω, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 2-3 εργάσιμες ημέρες.
  • Με μεταφορική εταιρεία της δική σας επιλογής. Σε αυτή την περίπτωση η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μεταφορά μέχρι το πρακτορείο της εταιρείας που επιλέξατε.

Περιγραφή

Η μεζούρα Bar Κρασιού 18/10 150ml είναι ένα εργαλείο bartender από ανοξείδωτο ατσάλι. Με μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό, αυτή η μεζούρα είναι ιδανική για τη μέτρηση και το σερβίρισμα του κρασιού. Έχει χωρητικότητα 150ml, προσφέροντας την ακριβή μετρητική διάταξη που χρειάζεστε για να απολαύσετε το κρασί σας. Η κατασκευή της είναι ανθεκτική και ανοικτή για χρήση επαγγελματικού επιπέδου. Αυτή η μεζούρα κρασιού θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε εξαιρετικές κοκτέιλ και προσθέσετε μία χαρούμενη πινελιά στην εμπειρία σας στο μπαρ.

Χαρακτηριστικά

Brand

Μήκος

Τεμάχια/Συσκευασία

Υλικό

Ύψος

Σχετικά με το Brand

Η COSTOS SA, με πάνω από τρείς δεκαετίες εξειδίκευσης στον εξοπλισμό επαγγελματικών χώρων, όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, catering, καφέ, bar κ.λπ., αποτελεί μια πρωτοποριακή εισαγωγική, εμπορική και εξαγωγική εταιρία στον τομέα του επαγγελματικού εξοπλισμού εστίασης στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη από το 1991, διακρίνεται για τον κορυφαίο ρόλο της στον κλάδο. Οι σταθερές επενδύσεις σε εισαγωγές από εργοστάσια, σε υψηλής τεχνολογίας μέσα και εγκαταστάσεις, σε έμπειρο προσωπικό, καθώς και η συνεργασία με διακεκριμένους Οίκους του εξωτερικού, έχουν οδηγήσει την εταιρεία σε σταθερή πορεία ανάπτυξης.