Τσαγιέρα Mini 11x8x7εκ 200ml Πορσελάνης Rustic RD21023

Κωδικός προϊόντος: RD21023

13.46

Κατόπιν παραγγελίας σε 10-12 εργάσιμες

16.69

(τιμή με φ.π.α.)

Κατόπιν παραγγελίας σε 10-12 εργάσιμες

Αποστολή προϊόντων

Τα προϊόντα αποστέλλονται σε ολόκληρη την Ελλάδα με δύο τρόπους ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας σου:

  • Με courier για παραγγελίες 0-5 kg, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 1-2 εργάσιμες ημέρες.
  • Με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία για παραγγελίες από 5kg και πάνω, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 2-3 εργάσιμες ημέρες.
  • Με μεταφορική εταιρεία της δική σας επιλογής. Σε αυτή την περίπτωση η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μεταφορά μέχρι το πρακτορείο της εταιρείας που επιλέξατε.

Περιγραφή

Η τσαγιέρα Mini είναι μια γοητευτική και πρακτική προσθήκη στη συλλογή των πορσελάνινων αντικειμένων σας. Με διαστάσεις 11x8x7εκ και χωρητικότητα 200ml, αυτή η τσαγιέρα Rustic RD21023 έχει έναν μοναδικό γοητευτικό χαρακτήρα. Το στιλ Fusion/Fine Dining της ταιριάζει απόλυτα με οικιακά και επαγγελματικά περιβάλλοντα. Απολαύστε άρωμα και γεύση με την τέλεια συνοδεία αυτής της τσαγιέρας από πορσελάνη, η οποία θα προσθέσει μια αίσθηση αισθητικής και πολυτέλειας στο τραπέζι σας.

Χαρακτηριστικά

Brand

Χωρητικότητα (ML)

Μήκος

Τεμάχια/Συσκευασία

Υλικό

Σχετικά με το Brand

Studio Raw Logo 800xH Studio Raw είναι μια εταιρία πιάτων από την Ουτρέχτη της Ολλανδίας. Τα πιάτα της είναι ιδανικά για σερβίρισμα σε εστιατόρια που θέλουν έναν πιο εναλλακτικό τρόπο σερβιρίσματος, καθώς είναι σχεδιασμένα από διάφορους σεφ Michelin Star εστιατορίων.