Μπουκάλι Squeeze Μουστάρδας Πλαστικό PP 16oz 490ml JD-BSD16

Κωδικός προϊόντος: JD-BSD16-1

1.05

Εξαντλημένο

1.30

(τιμή με φ.π.α.)

Εξαντλημένο

Αποστολή προϊόντων

Τα προϊόντα αποστέλλονται σε ολόκληρη την Ελλάδα με δύο τρόπους ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας σου:

  • Με courier για παραγγελίες 0-5 kg, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 1-2 εργάσιμες ημέρες.
  • Με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία για παραγγελίες από 5kg και πάνω, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 2-3 εργάσιμες ημέρες.
  • Με μεταφορική εταιρεία της δική σας επιλογής. Σε αυτή την περίπτωση η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μεταφορά μέχρι το πρακτορείο της εταιρείας που επιλέξατε.

Περιγραφή

Το μπουκάλι squeeze μουστάρδας είναι ένα πλαστικό μπουκάλι με χωρητικότητα 16 ουγκιών (490ml). Είναι κατασκευασμένο από πλαστικό PP, προσφέροντας αντοχή και μακροχρόνια αντοχή. Αυτό το μπουκάλι είναι ιδανικό για την αποθήκευση και την εύκολη διάθεση της μουστάρδας στην κουζίνα σας. Με την ειδική τεχνολογία squeeze, μπορείτε εύκολα και ακριβώς να απολαύσετε την μουστάρδα σας χωρίς να χάνεται ποσότητα. Αναβαθμίστε την κουζίνα σας με αυτό το πρακτικό και λειτουργικό μπουκάλι squeeze μουστάρδας.

Χαρακτηριστικά

Brand

Τεμάχια/Συσκευασία

Σχετικά με το Brand

Η COSTOS SA, με πάνω από τρείς δεκαετίες εξειδίκευσης στον εξοπλισμό επαγγελματικών χώρων, όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, catering, καφέ, bar κ.λπ., αποτελεί μια πρωτοποριακή εισαγωγική, εμπορική και εξαγωγική εταιρία στον τομέα του επαγγελματικού εξοπλισμού εστίασης στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη από το 1991, διακρίνεται για τον κορυφαίο ρόλο της στον κλάδο. Οι σταθερές επενδύσεις σε εισαγωγές από εργοστάσια, σε υψηλής τεχνολογίας μέσα και εγκαταστάσεις, σε έμπειρο προσωπικό, καθώς και η συνεργασία με διακεκριμένους Οίκους του εξωτερικού, έχουν οδηγήσει την εταιρεία σε σταθερή πορεία ανάπτυξης.