Κανάτα Μεζούρα PP Πολυπροπυλαίνιου 5000ML

Κωδικός προϊόντος: MC5L

5.39

Εξαντλημένο

6.68

(τιμή με φ.π.α.)

Εξαντλημένο

Αποστολή προϊόντων

Τα προϊόντα αποστέλλονται σε ολόκληρη την Ελλάδα με δύο τρόπους ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας σου:

  • Με courier για παραγγελίες 0-5 kg, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 1-2 εργάσιμες ημέρες.
  • Με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία για παραγγελίες από 5kg και πάνω, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 2-3 εργάσιμες ημέρες.
  • Με μεταφορική εταιρεία της δική σας επιλογής. Σε αυτή την περίπτωση η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μεταφορά μέχρι το πρακτορείο της εταιρείας που επιλέξατε.

Περιγραφή

Η κανάτα μεζούρα PP πολυπροπυλαίνιου 5000ML MC5L είναι ιδανική για χρήση στην κουζίνα. Κατασκευασμένη από ανθεκτικό πολυπροπυλαίνιο, η κανάτα αυτή προσφέρει αξιόπιστη μέτρηση ακριβούς ποσότητας. Με χωρητικότητα 5000ML, έχετε τη δυνατότητα να μετρήσετε με ακρίβεια μεγάλες ποσότητες υγρών. Η κανάτα είναι εύκολη στον καθαρισμό και διαθέτει εργονομική λαβή για άνετη χρήση. Αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή για όσους αναζητούν έναν απλό, αλλά αποτελεσματικό δοσομετρητή ή μεζούρα για την κουζίνα τους.

Χαρακτηριστικά

Brand

Χωρητικότητα (ML)

Τεμάχια/Συσκευασία

Υλικό

Σχετικά με το Brand

Η COSTOS SA, με πάνω από τρείς δεκαετίες εξειδίκευσης στον εξοπλισμό επαγγελματικών χώρων, όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, catering, καφέ, bar κ.λπ., αποτελεί μια πρωτοποριακή εισαγωγική, εμπορική και εξαγωγική εταιρία στον τομέα του επαγγελματικού εξοπλισμού εστίασης στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη από το 1991, διακρίνεται για τον κορυφαίο ρόλο της στον κλάδο. Οι σταθερές επενδύσεις σε εισαγωγές από εργοστάσια, σε υψηλής τεχνολογίας μέσα και εγκαταστάσεις, σε έμπειρο προσωπικό, καθώς και η συνεργασία με διακεκριμένους Οίκους του εξωτερικού, έχουν οδηγήσει την εταιρεία σε σταθερή πορεία ανάπτυξης.