Κανάτα Μεζούρα PP Πολυπροπυλαίνιου 2000ML MC2L

Κωδικός προϊόντος: MC2L

3.23

Εξαντλημένο

4.01

(τιμή με φ.π.α.)

Εξαντλημένο

Αποστολή προϊόντων

Τα προϊόντα αποστέλλονται σε ολόκληρη την Ελλάδα με δύο τρόπους ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας σου:

  • Με courier για παραγγελίες 0-5 kg, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 1-2 εργάσιμες ημέρες.
  • Με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία για παραγγελίες από 5kg και πάνω, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 2-3 εργάσιμες ημέρες.
  • Με μεταφορική εταιρεία της δική σας επιλογής. Σε αυτή την περίπτωση η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μεταφορά μέχρι το πρακτορείο της εταιρείας που επιλέξατε.

Περιγραφή

Η κανάτα μεζούρα PP πολυπροπυλαίνιου χωρητικότητας 2000ML είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για την κουζίνα σας. Αυτή η κανάτα μεζούρα είναι κατασκευασμένη από PP πολυπροπυλαίνιο, προσφέροντας αντοχή και αξιοπιστία. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να μετρήσετε διάφορα υγρά συστατικά κατά το μαγείρεμα ή την ζαχαροπλαστική. Η κανάτα μεζούρα προσφέρει ακρίβεια στις μετρήσεις σας και είναι εύκολη στη χρήση. Διαθέτει χωρητικότητα 2000ML, καθιστώντας την ιδανική για μεγάλες ποσότητες συστατικών. Αποτελεί μια πρακτική προσθήκη στην κουζίνα σας.

Χαρακτηριστικά

Brand

Χωρητικότητα (ML)

Τεμάχια/Συσκευασία

Υλικό

Σχετικά με το Brand

Η COSTOS SA, με πάνω από τρείς δεκαετίες εξειδίκευσης στον εξοπλισμό επαγγελματικών χώρων, όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, catering, καφέ, bar κ.λπ., αποτελεί μια πρωτοποριακή εισαγωγική, εμπορική και εξαγωγική εταιρία στον τομέα του επαγγελματικού εξοπλισμού εστίασης στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη από το 1991, διακρίνεται για τον κορυφαίο ρόλο της στον κλάδο. Οι σταθερές επενδύσεις σε εισαγωγές από εργοστάσια, σε υψηλής τεχνολογίας μέσα και εγκαταστάσεις, σε έμπειρο προσωπικό, καθώς και η συνεργασία με διακεκριμένους Οίκους του εξωτερικού, έχουν οδηγήσει την εταιρεία σε σταθερή πορεία ανάπτυξης.