Κoυτιά Φαγητού KRAFT για Σουβλάκι (T28) 25x9x6.5cm 165τεμ

Κωδικός προϊόντος: QT28K

14.48

Κατόπιν παραγγελίας σε 5-10 εργάσιμες

Τιμή τεμαχίου: 0.08€
17.96

(τιμή με φ.π.α.)

Κατόπιν παραγγελίας σε 5-10 εργάσιμες

Αποστολή προϊόντων

Τα προϊόντα αποστέλλονται σε ολόκληρη την Ελλάδα με δύο τρόπους ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας σου:

  • Με courier για παραγγελίες 0-5 kg, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 1-2 εργάσιμες ημέρες.
  • Με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία για παραγγελίες από 5kg και πάνω, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 2-3 εργάσιμες ημέρες.
  • Με μεταφορική εταιρεία της δική σας επιλογής. Σε αυτή την περίπτωση η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μεταφορά μέχρι το πρακτορείο της εταιρείας που επιλέξατε.

Περιγραφή

Τα κουτιά φαγητού kraft είναι ιδανικά για να συσκευάσετε το σουβλάκι σας και να το προστατεύσετε κατάλληλα κατά τη μεταφορά ή την παράδοση. Έχουν διαστάσεις 25x9x6.5εκ. και περιέχουν 165 τεμάχια. Κατασκευασμένα από ανθεκτικό χάρτινο υλικό, τα κουτιά είναι περιβαλλοντικά φιλικά και ασφαλή για χρήση με τρόφιμα. Η απλή και λειτουργική σχεδίασή τους παρέχει εξαιρετική αντοχή και ευελιξία στη χρήση. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε εύκολα και γρήγορα για να συσκευάσετε το φαγητό σας με απλότητα και ποιότητα.

Χαρακτηριστικά

Brand

Τεμάχια/Συσκευασία

Υλικό

Σχετικά με το Brand

Η COSTOS SA, με πάνω από τρείς δεκαετίες εξειδίκευσης στον εξοπλισμό επαγγελματικών χώρων, όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, catering, καφέ, bar κ.λπ., αποτελεί μια πρωτοποριακή εισαγωγική, εμπορική και εξαγωγική εταιρία στον τομέα του επαγγελματικού εξοπλισμού εστίασης στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη από το 1991, διακρίνεται για τον κορυφαίο ρόλο της στον κλάδο. Οι σταθερές επενδύσεις σε εισαγωγές από εργοστάσια, σε υψηλής τεχνολογίας μέσα και εγκαταστάσεις, σε έμπειρο προσωπικό, καθώς και η συνεργασία με διακεκριμένους Οίκους του εξωτερικού, έχουν οδηγήσει την εταιρεία σε σταθερή πορεία ανάπτυξης.