Κoυτιά Φαγητού KRAFT για Σουβλάκι Μεγάλο (T24) 25x13x4.5cm 157τεμ

Κωδικός προϊόντος: QT24K

14.48

Κατόπιν παραγγελίας σε 5-10 εργάσιμες

Τιμή τεμαχίου: 0.08€
17.96

(τιμή με φ.π.α.)

Κατόπιν παραγγελίας σε 5-10 εργάσιμες

Αποστολή προϊόντων

Τα προϊόντα αποστέλλονται σε ολόκληρη την Ελλάδα με δύο τρόπους ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας σου:

  • Με courier για παραγγελίες 0-5 kg, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 1-2 εργάσιμες ημέρες.
  • Με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία για παραγγελίες από 5kg και πάνω, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 2-3 εργάσιμες ημέρες.
  • Με μεταφορική εταιρεία της δική σας επιλογής. Σε αυτή την περίπτωση η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μεταφορά μέχρι το πρακτορείο της εταιρείας που επιλέξατε.

Περιγραφή

Τα κουτιά φαγητού kraft είναι ιδανικά για να συσκευάσετε τα σουβλάκια σας σε μεγάλες ποσότητες. Έχουν διαστάσεις 25x13x4.5cm και σας προσφέρουν αρκετό χώρο για να τοποθετήσετε το φαγητό σας. Με συνολικά 157 τεμάχια, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για επαγγελματικούς ή προσωπικούς σκοπούς. Τα κουτιά κατασκευάζονται με ποιοτικά υλικά για να εξασφαλίζουν την ασφάλεια του φαγητού σας καθώς και για να αντέχουν σε μεταφορές ή αποθήκευση. Συνολικά, είναι μια πρακτική και αξιόπιστη επιλογή για να μεταφέρετε τα σουβλάκια σας.

Χαρακτηριστικά

Brand

Τεμάχια/Συσκευασία

Σχετικά με το Brand

Η COSTOS SA, με πάνω από τρείς δεκαετίες εξειδίκευσης στον εξοπλισμό επαγγελματικών χώρων, όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, catering, καφέ, bar κ.λπ., αποτελεί μια πρωτοποριακή εισαγωγική, εμπορική και εξαγωγική εταιρία στον τομέα του επαγγελματικού εξοπλισμού εστίασης στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη από το 1991, διακρίνεται για τον κορυφαίο ρόλο της στον κλάδο. Οι σταθερές επενδύσεις σε εισαγωγές από εργοστάσια, σε υψηλής τεχνολογίας μέσα και εγκαταστάσεις, σε έμπειρο προσωπικό, καθώς και η συνεργασία με διακεκριμένους Οίκους του εξωτερικού, έχουν οδηγήσει την εταιρεία σε σταθερή πορεία ανάπτυξης.