Κoυτιά Φαγητού KRAFT για Μεγάλη Μερίδα (T44) 25×17.5x6cm 107τεμ

Κωδικός προϊόντος: QT44K

14.48

Κατόπιν παραγγελίας σε 5-10 εργάσιμες

Τιμή τεμαχίου: 0.12€
17.96

(τιμή με φ.π.α.)

Κατόπιν παραγγελίας σε 5-10 εργάσιμες

Αποστολή προϊόντων

Τα προϊόντα αποστέλλονται σε ολόκληρη την Ελλάδα με δύο τρόπους ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας σου:

  • Με courier για παραγγελίες 0-5 kg, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 1-2 εργάσιμες ημέρες.
  • Με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία για παραγγελίες από 5kg και πάνω, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 2-3 εργάσιμες ημέρες.
  • Με μεταφορική εταιρεία της δική σας επιλογής. Σε αυτή την περίπτωση η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μεταφορά μέχρι το πρακτορείο της εταιρείας που επιλέξατε.

Περιγραφή

Τα κουτιά φαγητού της kraft είναι ιδανικά για μεγάλες μερίδες. Έχουν διαστάσεις 25×17.5x6cm και περιέχουν 107 τεμάχια. Κατασκευασμένα από χαρτί kraft, παρέχουν αντοχή και ασφάλεια για τα φαγητά σας. Με την κατάλληλη μεγαλύτερη χωρητικότητα, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να μεταφέρετε γεύματα, σάντουιτς, σνακ και άλλα. Τα κουτιά προσφέρουν έναν πρακτικό τρόπο για να συσκευάσετε τα φαγητά σας και να τα αποθηκεύσετε με ασφάλεια. Ιδανικά για καθημερινή χρήση ή για επαγγελματικούς σκοπούς.

Χαρακτηριστικά

Brand

Τεμάχια/Συσκευασία

Υλικό

Σχετικά με το Brand

Η COSTOS SA, με πάνω από τρείς δεκαετίες εξειδίκευσης στον εξοπλισμό επαγγελματικών χώρων, όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, catering, καφέ, bar κ.λπ., αποτελεί μια πρωτοποριακή εισαγωγική, εμπορική και εξαγωγική εταιρία στον τομέα του επαγγελματικού εξοπλισμού εστίασης στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη από το 1991, διακρίνεται για τον κορυφαίο ρόλο της στον κλάδο. Οι σταθερές επενδύσεις σε εισαγωγές από εργοστάσια, σε υψηλής τεχνολογίας μέσα και εγκαταστάσεις, σε έμπειρο προσωπικό, καθώς και η συνεργασία με διακεκριμένους Οίκους του εξωτερικού, έχουν οδηγήσει την εταιρεία σε σταθερή πορεία ανάπτυξης.