Κoυτιά Φαγητού KRAFT για 1/2 Μερίδα Κοτόπουλο (T3) 19×14.5×8cm 128τεμ

Κωδικός προϊόντος: QT3K

14.48

Κατόπιν παραγγελίας σε 5-10 εργάσιμες

Τιμή τεμαχίου: 0.14€
17.96

(τιμή με φ.π.α.)

Κατόπιν παραγγελίας σε 5-10 εργάσιμες

Αποστολή προϊόντων

Τα προϊόντα αποστέλλονται σε ολόκληρη την Ελλάδα με δύο τρόπους ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας σου:

  • Με courier για παραγγελίες 0-5 kg, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 1-2 εργάσιμες ημέρες.
  • Με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία για παραγγελίες από 5kg και πάνω, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 2-3 εργάσιμες ημέρες.
  • Με μεταφορική εταιρεία της δική σας επιλογής. Σε αυτή την περίπτωση η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μεταφορά μέχρι το πρακτορείο της εταιρείας που επιλέξατε.

Περιγραφή

Τα κουτιά φαγητού kraft T3 είναι ιδανικά για να μεταφέρετε και να αποθηκεύετε το αγαπημένο σας φαγητό. Με διαστάσεις 19×14.5×8 εκατοστά, αυτά τα κουτιά παρέχουν επαρκή χώρο για μισή μερίδα κοτόπουλου ή άλλου φαγητού. Είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό χαρτί kraft, που εξασφαλίζει την αξιοπιστία του προϊόντος. Αυτά τα κουτιά είναι πρακτικά και εύκολα στη χρήση, άρα ιδανική επιλογή για εστιατόρια, καταστήματα ταχυφαγείων και άλλες επιχειρήσεις εστίασης. Απολαύστε το φαγητό σας στον καλύτερο δυνατό τρόπο με τα κουτιά φαγητού kraft T3.

Χαρακτηριστικά

Brand

Τεμάχια/Συσκευασία

Υλικό

Σχετικά με το Brand

Η COSTOS SA, με πάνω από τρείς δεκαετίες εξειδίκευσης στον εξοπλισμό επαγγελματικών χώρων, όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, catering, καφέ, bar κ.λπ., αποτελεί μια πρωτοποριακή εισαγωγική, εμπορική και εξαγωγική εταιρία στον τομέα του επαγγελματικού εξοπλισμού εστίασης στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη από το 1991, διακρίνεται για τον κορυφαίο ρόλο της στον κλάδο. Οι σταθερές επενδύσεις σε εισαγωγές από εργοστάσια, σε υψηλής τεχνολογίας μέσα και εγκαταστάσεις, σε έμπειρο προσωπικό, καθώς και η συνεργασία με διακεκριμένους Οίκους του εξωτερικού, έχουν οδηγήσει την εταιρεία σε σταθερή πορεία ανάπτυξης.