Πιατέλα Πορσελάνης Οβάλ 26εκ Trattoria 60-421126

Κωδικός προϊόντος: 60-421126

3.64

Τιμή με φπα: 4.51

Κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 εργάσιμες

Κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 εργάσιμες

Αποστολή προϊόντων

Τα προϊόντα αποστέλλονται σε ολόκληρη την Ελλάδα με δύο τρόπους ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας σου:

  • Με courier για παραγγελίες 0-5 kg, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 1-2 εργάσιμες ημέρες.
  • Με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία για παραγγελίες από 5kg και πάνω, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 2-3 εργάσιμες ημέρες.
  • Με μεταφορική εταιρεία της δική σας επιλογής. Σε αυτή την περίπτωση η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μεταφορά μέχρι το πρακτορείο της εταιρείας που επιλέξατε.

Περιγραφή

Η πιατέλα πορσελάνης Οβάλ 26εκ Trattoria 60-421126 ανήκει στη σειρά λευκής πορσελάνης Economy. Αυτή η πιατέλα διαθέτει μια όμορφη και απλή σχεδίαση που την καθιστά κατάλληλη για κάθε περίσταση. Μεγέθους 26εκ, είναι ιδανική για σερβίρισμα μερίδων φαγητού ή ορεκτικών. Η ποιότητα κατασκευής αυτής της πιατέλας εγγυάται την αντοχή της και την ανθεκτικότητά της στον χρόνο. Είναι ένα προϊόν πορσελάνης που παρέχει αξιόπιστη λειτουργικότητα και αισθητική, χωρίς πολύπλοκες λεπτομέρειες. Αναβαθμίστε την τραπεζαρία σας με αυτήν την κομψή πιατέλα πορσελάνης Trattoria 60-421126.

Χαρακτηριστικά

Brand

Μήκος

Πλάτος

Τεμάχια/Συσκευασία

Υλικό

Σχετικά με το Brand

GtsaΗ εταιρεία Γ. ΤΑΧΜΙΝΤΖΟΓΛΟΥ ΑΕ κατέχει πρωτοποριακή θέση στον τομέα του εξοπλισμού εστίασης και φιλοξενίας. Στοχεύοντας στην απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών της ελληνικής αγοράς, η εταιρεία παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και καταναλωτές, διατηρώντας υψηλή ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές. Διαθέτοντας αποθήκες 5.500 τ.μ. σε Ταύρο και Βοτανικό, η εταιρεία προσφέρει εκτενή ποικιλία προϊόντων για τον επαγγελματικό κλάδο της εστίασης. Με το δικό της brand GTSA, η εταιρεία έχει εδραιώσει τη φήμη της, παρέχοντας εξοπλισμό Ho.Re.Ca υψηλής ποιότητας σε αξιόπιστες τιμές.