Κανάτα Κρυστάλλινη 1000ml Hemingway 68010

Κωδικός προϊόντος: 68010

19.27

Τιμή με φπα: 23.89

Κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 εργάσιμες

Κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 εργάσιμες

Αποστολή προϊόντων

Τα προϊόντα αποστέλλονται σε ολόκληρη την Ελλάδα με δύο τρόπους ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας σου:

  • Με courier για παραγγελίες 0-5 kg, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 1-2 εργάσιμες ημέρες.
  • Με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία για παραγγελίες από 5kg και πάνω, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 2-3 εργάσιμες ημέρες.
  • Με μεταφορική εταιρεία της δική σας επιλογής. Σε αυτή την περίπτωση η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μεταφορά μέχρι το πρακτορείο της εταιρείας που επιλέξατε.

Περιγραφή

Η κρυστάλλινη κανάτα της σειράς Hemingway έχει χωρητικότητα 1000ml και προσφέρει μια κομψή και λειτουργική λύση για το σερβίρισμα κρυστάλλινου νερού, χυμού ή άλλων ροφημάτων. Η κρυστάλλινη κατασκευή της δίνει μια αίσθηση πολυτέλειας και ανθεκτικότητας. Ιδανική για επιτραπέζια χρήση, αποτελεί μια εύκολη και κομψή επιλογή για τον καθημερινό σας καφέ, γεύμα ή δείπνο. Προσφέρει απλή αλλά κομψή σχεδίαση που ταιριάζει σε κάθε στυλ διακόσμησης.

Χαρακτηριστικά

Brand

Χωρητικότητα (ML)

Τεμάχια/Συσκευασία

Υλικό

Ύψος

Σχετικά με το Brand

Με σχεδιασμό από κορυφαίους bartenders η NUDE βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας. Το αποτέλεσμα αντανακλάται στα ποτήρια κρυσταλλίνης και το τελικό προϊόν είναι απλό και εύκολο στην χρήση. Παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα κατασκευής γυαλιού, με περισσότερα από 85 χρόνια παράδοσης, σοφίας και εμπειρίας.