Σέσουλα 1/4 Κιλού Ακρυλική LPA34-14

Κωδικός προϊόντος: LPA34-14

3.89

Κατόπιν παραγγελίας σε 8-10 εργάσιμες

4.82

(τιμή με φ.π.α.)

Κατόπιν παραγγελίας σε 8-10 εργάσιμες

Αποστολή προϊόντων

Τα προϊόντα αποστέλλονται σε ολόκληρη την Ελλάδα με δύο τρόπους ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας σου:

  • Με courier για παραγγελίες 0-5 kg, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 1-2 εργάσιμες ημέρες.
  • Με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία για παραγγελίες από 5kg και πάνω, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 2-3 εργάσιμες ημέρες.
  • Με μεταφορική εταιρεία της δική σας επιλογής. Σε αυτή την περίπτωση η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μεταφορά μέχρι το πρακτορείο της εταιρείας που επιλέξατε.

Περιγραφή

Η σέσουλα 1/4 κιλού ακρυλική LPA34-14 είναι ένα κομψό ακρυλικό προϊόν για το σερβίρισμα τροφίμων. Έχει εργονομικό σχεδιασμό με μία εύχρηστη λαβή, προσφέροντας ευκολία κατά το χειρισμό. Αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για ξενοδοχεία ή μπουφέδες, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το σερβίρισμα κουταλιών ή λαβίδων στον μπουφέ. Είναι φτιαγμένο από ανθεκτικό ακρυλικό υλικό και έχει διάφανη εμφάνιση, προσθέτοντας στυλ και κομψότητα στην παρουσίαση των πιάτων.

Χαρακτηριστικά

Brand

Μήκος

Υλικό

Σχετικά με το Brand

Garibaldi Η Garibaldi, δημιουργημένη το 1962 από τον Νικόλαο Γαριβάλδη, εξελίχθηκε από την παραγωγή διαφημιστικών κατασκευών με plexiglass σε παγκόσμιο κατασκευαστή food display προϊόντων. Οι γιοι του ιδρυτή, επεκτείνοντας την επιχείρηση, ανακάλυψαν την ανάγκη που υπήρχε στην αγορά για πολυμορφικά προϊόντα εστίασης, καθιστώντας το plexiglass ιδανικό υλικό για αυτήν τη δουλειά. Η εταιρεία έφερε καινοτομίες στους διανεμητές δημητριακών για μπουφέδες, και έτσι καθιερώθηκε παγκοσμίως. Σήμερα είναι γνωστή για την ποικιλία προϊόντων υψηλής ποιότητας σε πλαστικά υλικά και ανοξείδωτο χάλυβα, εξυπηρετώντας τους κλάδους Ho.Re.Ca., λιανικής και βιομηχανίας τροφίμων. Η Garibaldi διακρίνεται για τα ειδικά projects της και διατηρεί ένα ευρύ πελατολόγιο, ενισχύοντας την ανάπτυξή της με βάση την ικανοποίηση του πελάτη.