Μπόλ Μικρό Ανοιχτό Γκρί 25Χ25Χ7ΕΚ TZT121

Κωδικός προϊόντος: TZT121

17.07

Κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 εργάσιμες

21.17

(τιμή με φ.π.α.)

Κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 εργάσιμες

Αποστολή προϊόντων

Τα προϊόντα αποστέλλονται σε ολόκληρη την Ελλάδα με δύο τρόπους ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας σου:

  • Με courier για παραγγελίες 0-5 kg, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 1-2 εργάσιμες ημέρες.
  • Με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία για παραγγελίες από 5kg και πάνω, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 2-3 εργάσιμες ημέρες.
  • Με μεταφορική εταιρεία της δική σας επιλογής. Σε αυτή την περίπτωση η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μεταφορά μέχρι το πρακτορείο της εταιρείας που επιλέξατε.

Περιγραφή

Το μπόλ μικρό ανοιχτό γκρί 25Χ25Χ7ΕΚ TZT121H από τη συλλογή της Espiel είναι ένα όμορφο διακοσμητικό αντικείμενο από τσιμέντο. Με την αίσθηση του ακατέργαστου και την ιδιαίτερη εμφάνισή του, αυτό το μπόλ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε είδος διακόσμησης. Ταιριάζει παντού και ανάλογα με το ύφος του χώρου σας, μπορεί να αναδείξει την industrial, μοντέρνα ή κλασσική πλευρά του. Απόλυτα κατάλληλο για ξενοδοχεία και μπουφέδες.

Χαρακτηριστικά

Brand

Τεμάχια/Συσκευασία

Υλικό

Σχετικά με το Brand

Με έδρα την Αθήνα και όνομα εμπνευσμένο από την ομώνυμη πόλη της Ισπανίας, η Espiel προσφέρει από το 1988 λύσεις Ά ποιότητας στα επιτραπέζια είδη, όπως ποτήρια, πιάτα και εκλεπτυσμένα διακοσμητικά. Οι βασικές της αρχές είναι: premium design, λειτουργικότητα, αντοχή. Εκτός από τη χονδρική διάθεση των προϊόντων της σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, η εταιρεία αναλαμβάνει και εξειδικευμένες παραγγελίες, με σκοπό να ικανοποιήσει απόλυτα τις ανάγκες των επαγγελματιών ακόμα και στις πιο ιδιαίτερες συνθήκες. Τέλος, η εταιρεία διακρίνεται για το οικολογικό και φιλικό προς τον άνθρωπο design, ακολουθώντας βιώσιμες πρακτικές παραγωγής και αποφεύγοντας τη χρήση τοξικών ουσιών στα προϊόντα της.