Μπολ Βαθύ Terracotta Hazel 25×16εκ MUUBS

Κωδικός προϊόντος: 1127000603

46.99

Κατόπιν παραγγελίας σε 10-12 εργάσιμες

58.27

(τιμή με φ.π.α.)

Κατόπιν παραγγελίας σε 10-12 εργάσιμες

Αποστολή προϊόντων

Τα προϊόντα αποστέλλονται σε ολόκληρη την Ελλάδα με δύο τρόπους ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας σου:

  • Με courier για παραγγελίες 0-5 kg, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 1-2 εργάσιμες ημέρες.
  • Με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία για παραγγελίες από 5kg και πάνω, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 2-3 εργάσιμες ημέρες.
  • Με μεταφορική εταιρεία της δική σας επιλογής. Σε αυτή την περίπτωση η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μεταφορά μέχρι το πρακτορείο της εταιρείας που επιλέξατε.

Περιγραφή

Το βαθύ μπολ Terracotta Hazel της εταιρίας Muubs είναι ένα προϊόν που κυριολεκτικά ξεχωρίζει. Με διαστάσεις 25×16εκ, αυτό το μπολ είναι ιδανικό για ξενοδοχειακές χρήσεις. Η μοναδική του σχεδίαση το καθιστά απλό και κομψό, ενώ η χρήση πορσελάνης το καθιστά ποιοτικό και ανθεκτικό. Ανήκει στη σειρά Fusion/Fine Dining της εταιρείας, που χαρακτηρίζεται από τη συνεύρεση του παραδοσιακού σχεδίου με μια πινελιά μοντέρνας κομψότητας. Απογειώστε τον τρόπο σερβιρίσματος με αυτό το μπολ και δημιουργήστε μια καλαίσθητη εμπειρία για τους πελάτες σας.

Χαρακτηριστικά

Brand

Μήκος

Τεμάχια/Συσκευασία

Υλικό

Ύψος

Σχετικά με το Brand

Η Muubs είναι πρωτοπόρος στο χώρο της διακόσμησης, δημιουργώντας αντικείμενα για το σπίτι που υπογραμμίζουν την αισθητική του και εκπέμπουν αυθεντικότητα. Παίρνοντας έμπνευση από τα εντυπωσιακά τοπία φύσης στη Νορβηγία, προσφέρει προϊόντα με ψυχή και ξεχωριστή ιστορία, από χειροποίητα βάζα μέχρι τραπέζια από φυσικό ξύλο. Η εταιρεία προωθεί την πρωτοτυπία, δημιουργώντας αντικείμενα με λειτουργικότητα και διαχρονικό χαρακτήρα. Η φιλοσοφία της είναι «ομορφιά μέσα από την ατέλεια», προσφέροντας αντικείμενα που δεν είναι σκόπιμα «φτιασιδωμένα», αλλά έχουν το δικό τους αυθεντικό χαρακτήρα.