Μπολ Στρείδι Κεραμικό 24x11x6εκ

Κωδικός προϊόντος: RD19191

29.99

Κατόπιν παραγγελίας σε 10-12 εργάσιμες

37.19

(τιμή με φ.π.α.)

Κατόπιν παραγγελίας σε 10-12 εργάσιμες

Αποστολή προϊόντων

Τα προϊόντα αποστέλλονται σε ολόκληρη την Ελλάδα με δύο τρόπους ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας σου:

  • Με courier για παραγγελίες 0-5 kg, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 1-2 εργάσιμες ημέρες.
  • Με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία για παραγγελίες από 5kg και πάνω, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 2-3 εργάσιμες ημέρες.
  • Με μεταφορική εταιρεία της δική σας επιλογής. Σε αυτή την περίπτωση η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μεταφορά μέχρι το πρακτορείο της εταιρείας που επιλέξατε.

Περιγραφή

Το μπολ Στρείδι είναι ένα κεραμικό μπολ με διαστάσεις 24x11x6εκ, από τις σειρές Fusion και Fine Dining της εταιρείας Studio Raw. Αυτό το κομψό μπολ προσφέρει μια διακοσμητική και πρακτική λύση για το σερβίρισμα. Με λείες, καθαρές γραμμές και απλότητα στο σχεδιασμό του, αυτό το μπολ είναι ιδανικό για επαγγελματικά περιβάλλοντα, αλλά και για εξαιρετικές μαγειρικές στιγμές στο σπίτι. Προσφέρει εξαιρετική αντοχή και αισθητική, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για τους απαιτητικούς λάτρεις της καλής μαγειρικής και διακόσμησης.

Χαρακτηριστικά

Brand

Σχετικά με το Brand

Studio Raw Logo 800xH Studio Raw είναι μια εταιρία πιάτων από την Ουτρέχτη της Ολλανδίας. Τα πιάτα της είναι ιδανικά για σερβίρισμα σε εστιατόρια που θέλουν έναν πιο εναλλακτικό τρόπο σερβιρίσματος, καθώς είναι σχεδιασμένα από διάφορους σεφ Michelin Star εστιατορίων.