Σαχάνι Μαντέμι Οβάλ 16εκ Green Silver

Κωδικός προϊόντος: SIL-1610GR

22.55

Κατόπιν παραγγελίας σε 10-12 εργάσιμες

27.96

(τιμή με φ.π.α.)

Κατόπιν παραγγελίας σε 10-12 εργάσιμες

Αποστολή προϊόντων

Τα προϊόντα αποστέλλονται σε ολόκληρη την Ελλάδα με δύο τρόπους ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας σου:

  • Με courier για παραγγελίες 0-5 kg, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 1-2 εργάσιμες ημέρες.
  • Με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία για παραγγελίες από 5kg και πάνω, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 2-3 εργάσιμες ημέρες.
  • Με μεταφορική εταιρεία της δική σας επιλογής. Σε αυτή την περίπτωση η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μεταφορά μέχρι το πρακτορείο της εταιρείας που επιλέξατε.

Περιγραφή

Το σαχάνι από μαντέμι Οβάλ 16εκ πράσινο-ασημί είναι ένα υψηλής ποιότητας μαντέμι που προσφέρει αξιόπιστη και ανθεκτική λειτουργία. Με επίπεδο πάτο. Η επικάλυψη σε πράσινο-ασημί προστατεύει το μαντέμι από τη διάβρωση και τη φθορά, ενώ παρέχει μια κομψή και σύγχρονη αίσθηση. Είναι ιδανικό και για επαγγελματική χρήση σε ξενοδοχεία και μπουφέδες. Αυτό το σαχάνι από μαντέμι Οβάλ 16εκ πράσινο-ασημί είναι ένα προϊόν που θα σας παρέχει αξιοπιστία και λειτουργικότητα στον χώρο της κουζίνας σας.

Χαρακτηριστικά

Brand

Μήκος

Πλάτος

Τεμάχια/Συσκευασία

Υλικό

Σχετικά με το Brand

SilverΗ Silver Casting Products, με 60 χρόνια εμπειρίας στην Τουρκία, προσφέρει υψηλής ποιότητας χυτοσίδηρες κατσαρόλες και τηγάνια. Τα προϊόντα της διαθέτουν παγκοσμίως αναγνωρισμένα πιστοποιητικά REACH, LFGB (γερμανικό πρότυπο τροφίμων) και FDA (αμερικανικό πρότυπο τροφίμων) και δεν περιέχουν ουσίες επιβλαβείς για την ανθρώπινη υγεία. Επιτρέπουν το μαγείρεμα σε χαμηλές θερμοκρασίες και σε σύντομο χρονικό διάστημα λόγω της ομοιόμορφης και γρήγορης κατανομής της θερμότητας. Λόγω του ειδικού επιστρώματος εσωτερικά και εξωτερικά, δεν σκουριάζουν όταν χρησιμοποιούνται σωστά. Είναι κατάλληλα για κάθε εστία και φούρνο, με εγγύηση 5 ετών.