Βάζο Γυάλινο Με Αεροστεγές Κλείσιμο Econ 500ml 22504

Κωδικός προϊόντος: 22504

1.93

Αναμένεται

2.39

(τιμή με φ.π.α.)

Αναμένεται

Αποστολή προϊόντων

Τα προϊόντα αποστέλλονται σε ολόκληρη την Ελλάδα με δύο τρόπους ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας σου:

  • Με courier για παραγγελίες 0-5 kg, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 1-2 εργάσιμες ημέρες.
  • Με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία για παραγγελίες από 5kg και πάνω, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 2-3 εργάσιμες ημέρες.
  • Με μεταφορική εταιρεία της δική σας επιλογής. Σε αυτή την περίπτωση η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μεταφορά μέχρι το πρακτορείο της εταιρείας που επιλέξατε.

Περιγραφή

Το γυάλινο βάζο Econ 500ml 22504 είναι ιδανικό για την αποθήκευση των τροφίμων στην κουζίνα σας. Έχει αεροστεγές κλείσιμο, εξασφαλίζοντας έτσι μακρά διάρκεια φρεσκάδας στα περιεχόμενά του. Το απλό, γυάλινο σχέδιό του ταιριάζει άψογα σε οποιοδήποτε στυλ διακόσμησης, ενώ η χωρητικότητα των 500ml είναι ιδανική για την αποθήκευση μικρών ποσοτήτων τροφίμων. Άκρως λειτουργικό, αυτό το γυάλινο βάζο θα καλύψει όλες σας τις ανάγκες αποθήκευσης στην κουζίνα.

Χαρακτηριστικά

Brand

Τεμάχια/Συσκευασία

Υλικό

Ύψος

Σχετικά με το Brand

UniglassΗ Uniglass ξεκίνησε πριν από περίπου 70 χρόνια σαν μία μικρή εταιρία παραγωγής γυάλινων προϊόντων, για να εξελιχθεί σε έναν πολυεθνικό όμιλο που παράγει σε δύο χώρες της Νότιο-Ανατολικής Ευρώπης και εξάγει σε περισσότερες από ογδόντα χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο. H Uniglass φημίζεται για τις πολύ χαμηλές τιμές που έχει στα ποτήρια της, καθώς είναι τοποθετημένη στα περισσότερα μαγαζιά της Ελλάδας!